Homepage

- Homepage - - Deutsch - - Foto's / Bilder / Pictures - - English -

 

Recreatiewoning te koop in Burgh-Haamstede, Zeeland

Het particuliere park" Buitenplaats Schouwen", een voormalig boomgaard met prachtige oude fruitbomen, ligt op ca. 1 km van het strand, duinen en dominiale bosgebied van Westerschouwen op Schouwen Duiveland. Het Deltapark Neeltje Jans met de stormvloedkering  ligt op enkele kilometers.

Het park beschikt over een zwembad, peuterbad, tennisbaan, basketbalveld, tafeltennis-, volleybal- en voetbalfaciliteiten. Tevens zijn er op meerdere plaatsen speeltoestellen aanwezig. Het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd door de beheerder die op het park woonachtig is. Het park wordt conform de statuten en reglementen bestuurd door "cooperatie buitenplaats schouwen b.a".

De geschakelde woning is volledig gerenoveerd. Het beschikbare woonoppervlak bedraagt ca. 70 m2. Vanuit de hal met meterkast(6 groepen), vaste kast en garderobe heeft men toegang tot het toilet met hangtoilet en fonteintje, een badkamer met meubel, douche en wasmachine- en drogeraansluiting, de woonkamer en de moderne halfopen  keuken, L-vormig met grote koelkast met vriesvak, combioven,vaatwasser, spoelbak, 4-pits gascomfort,  afzuigkap en veel kastruimte. Middels de moderne trap in de woonkamer bereikt men de bovenverdieping met 3 slaapkamers en een 2de badkamer met meubel, hangtoilet, douche en een berging  waarin de cv ketel is geplaatst(2003). De benedenverdieping is voorzien van een tegelvloer en designradiatoren, de slaapkamers op de bovenverdieping van een laminaatvloer en standaardradiatoren. Vanuit de woonkamer heeft men middels een schuifdeur toegang tot de tuin en fraai betegeld terras(z-w) van totaal ca. 45m2 met veel privacy en vrije uitloop in de boomgaard. Tevens is er een aangebouwde eveneens gerenoveerde buitenberging aanwezig(ca. 4,5m2).De woning is geheel voorzien van dubbel glas.  De gereserveerde parkeerplaats bevindt zich op het parkeerterrein. De woning ligt op ca. 50 mtr van het zwembad en tennisbaan en op ca. 20 mtr van de eigen parkeerplaats.

Verhuur in eigen beheer mogelijk.

De koopprijs is nader overeen te komen.

Overname meubilair/inventaris behoort tot de mogelijkheden.

De bijdrage aan de cooperatie(lidmaatschap verplicht) bedraagt ca. euro 1.500,- per jaar

Aanvullende info via 06-22509480 of jpaarden@zeelandnet.nl

Bezichtiging op afspraak.